Kedves Látogató!

Üdvözöllek a honlapomon. Alábbiakban rólam olvashatsz néhány szóban:

Dunaújvárosban végeztem mérnök-informatikusként, majd a Corvinus Egyetem üzleti adatelemző szakirányán szereztem oklevelet. Jelenleg főállásban biztosításszakmai informatikai rendszerek tervezésével és üzleti folyamatok elemzésével valamint matematikai modellezésével foglalkozom.

A természettudományok rajongója vagyok gyermekkora óta, gyakorlati csillagászattal 2012, asztrofotográfiával 2014 óta foglalkozom. Szenvedélyes természetszeretetemből fakadóan az utazó, kitelepülő asztrofotósok táborát erősítem. Célom az asztrofotózáson keresztül a csillagászat és a tudomány népszerűsítése, saját élményeim nagyközönséggel történő megosztása. Fő érdeklődési területem a  newton rendszerű távcsővel készített mélyég fotográfia.

 Hazai és nemzetközi  asztrofotós oldalakon rendszeresen megjelenő fotóimat több alkalommal méltatták kiemeléssel. Jelenleg a Magyar Asztrofotósok Egyesületének vagyok alapító tagja és alelnöke, továbbá a legnagyobb nemzetközi internetes asztrofotós portál, az astrobin.com nap képe választóbizottságának tagja voltam mintegy 2 évig.

A MAFE alelnökeként elkötelezett vagyok a magyar asztrofotós közösség mellett, melynek sikere hosszú évek óta közösségi mivoltában rejlik. Ezt az értéket, ezt a hatalmas szellemi teljesítőképességet óvni, gondozni, fejleszteni kell, mert ez a legtermékenyebb táptalaja személyes sikereinknek. Alapító tagtársaimmal együtt hiszem, hogy a magyar asztrofotográfia a világon egyedi és rendkívül magas színvonalú tevékenység, mely nemzeti értéket képvisel.